Ενέργεια & Χαλάρωση


To Nama - Boutique Suites είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για μια διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας σε έναν τόπο με τη δική του μοναδική αύρα. Η Παστίδα της Ρόδου, ιερός τόπος από τους αρχαίους χρόνους, είναι γνωστή για την ξεχωριστή της ενέργεια, που οφείλεται στο βουνό της Φιλερήμου και τα υπόγεια υδάτινα ρεύματα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις προσεκτικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε την παράδοση του τόπου σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτελούς χαλάρωσης.

Πολυτέλεια & Φιλοξενία


Οι σουίτες του Nama είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύψουν τις απαιτητικές σας ανάγκες, και η μόνη έγνοια σας να είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την περιοχή. Τίποτα όμως από αυτά δεν θα είχε σημασία, αν δεν συνοδευόταν από τον πρώτο και κύριο σκοπό του ξενοδοχείου μας: Να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία της φιλοξενίας μας, με το ζεστό χαμόγελο και την ανοιχτή αγκαλιά όπως μας την έμαθαν οι παππούδες μας. Μια παράδοση της περιοχής που για εμάς αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά.Ενέργεια & Χαλάρωση


To ξενοδοχείο Nama είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί για μια διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας σε έναν τόπο με τη δική του μοναδική αύρα. Η Παστίδα της Ρόδου, ιερός τόπος από τους αρχαίους χρόνους, είναι γνωστή για την ξεχωριστή της ενέργεια, που οφείλεται στο βουνό της Φιλερήμου και τα υπόγεια υδάτινα ρεύματα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις προσεκτικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, σας δίνουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε την παράδοση του τόπου σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτελούς χαλάρωσης.

Πολυτέλεια & Φιλοξενία


Οι 11 πολυτελείς σουίτες του Nama είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύψουν τις απαιτητικές σας ανάγκες, ώστε η μόνη έγνοια σας να είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την περιοχή. Τίποτα όμως από αυτά δεν θα είχε σημασία, αν δεν συνοδευόταν από τον πρώτο και κύριο σκοπό του ξενοδοχείου μας: Να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενία μας, με το ζεστό χαμόγελο και την ανοιχτή αγκαλιά όπως μας την έμαθαν οι παππούδες μας. Μια παράδοση της περιοχής που για εμάς αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά.

Οι Σουϊτες μας


Αίθουσα υποδοχής και πρωινού


Μόνη Έγνοια μας η Χαλάρωσή σας


Παστίδα: Το κρυμμένο διαμάντι της Ρόδου.


Δεν είναι τυχαία γνωστή ως το «Μικρό Παρίσι» της Ρόδου. Εκείνοι που της έδωσαν αυτό το όνομα, εκτίμησαν τη ζωντανή παράδοση της περιοχής, την αγάπη για τα παλιά έθιμα και τη θέρμη της φιλοξενίας των κατοίκων. Εκτός απ’ αυτά, η Παστίδα, λόγω της τοποθεσίας της αποτελεί κόμβο για οποιαδήποτε εκδρομή ή εξόρμηση είτε προς τα βόρια είτε προς τα νοτιοανατολικά του νησιού.

Εξερευνήστε τα Παραδοσιακά Σοκάκια της Περιοχής.


Πιστοί στη παράδοση της αυθεντικής φιλοξενίας:Το Nama Retreat - Hospitality Suites δεν είναι ένα ακόμα ξενοδοχείο στη Ρόδο. Οι οικογενειακές μας αξίες και η αγάπη μας για τον τόπο ήταν απλώς η αφορμή, για να δημιουργήσουμε για τους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια του τόπου και τη γαλήνη της περιοχής, δημιουργήσαμε το Nama Retreat για να υποδεχθούμε εγκάρδια, όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν μοναδικές διακοπές αλλά και να γνωρίσουν τους ντόπιους ανθρώπους και την κουλτούρα τους.

Όραμά μας να κάνουμε το Nama Retreat και την Παστίδα μας ένα διαφορετικό όμορφο εναλλακτικό προορισμό.


Κάντε τώρα κράτηση

για το καλοκαίρι